nieuws

Poiesz bouwt nieuwe winkel in Emmeloord

Branche & Bedrijf 1492

Poiesz bouwt nieuwe winkel in Emmeloord
Foto: Poiesz

EMMELOORD – Supermarktketen Poiesz gaat een nieuwe supermarkt bouwen in Emmeloord. De winkel in de wijk Emmelhage moet eind 2020 de deuren openen.

Dat meldt Poiesz in een persbericht. Tegelijk met de opening van de nieuwe vestiging sluit de locatie aan de Noordzijde in Emmeloord. Alle medewerkers van deze winkel gaan mee naar de nieuwe supermarkt. Voor de locatie van de dan voormalige Poiesz-supermarkt komt binnen de bestaande centrumplannen een nieuwe invulling.

Poiesz blij met nieuwbouwsupermarkt

Poiesz bereikte overeenstemming over de nieuwbouw met de gemeente Noordoostpolder. Directeur Piet Smit van de Noordelijke keten is in zijn nopjes met het akkoord. ‘Zo kunnen we als relatiesupermarkt in de nieuwe wijk Emmelhage en de omliggende wijken de klanten straks weer optimaal van dienst zijn’, legt hij uit in het persbericht.

Andere winkel wordt uitgebreid en gemoderniseerd

Poiesz kondigt aan dat de winkel op zeer duurzame wijze gebouwd gaat worden met de inzet van zonnepanelen en een co2-koelinstallatie met warmteterugwinning. Het bedrijf neemt nog dit jaar ook de supermarkt aan de Sondelstraat onder handen. Deze wordt fors uitgebreid en ingericht volgens de laatste formule-update van Poiesz, 2.0.

Reageer op dit artikel