nieuws

Picnic eind oktober de weg op in Hengelo

Branche & Bedrijf 396

Picnic eind oktober de weg op in Hengelo

HENGELO – Online supermarkt Picnic begint eind oktober met het bezorgen van boodschappen in het Overijsselse Hengelo.

Het wordt na Enschede de tweede plek in de regio voor de snelgroeiende websupermarkt. Volgens Picnic stond uitbreiding naar Hengelo weliswaar op het schema, maar gebeurt het nu eerder dan gepland. ‘In nog geen week tijd hebben zich ongeveer 4.000 Enschedeërs aangemeld, dat is echt boven verwachting. We voorzien kennelijk in een duidelijke behoefte, dus breiden we versneld uit naar Hengelo’, zo wordt mede-oprichter Michiel Muller van Picnic geciteerd.

Veel huishoudens met kinderen in Hengelo

Het is volgens Muller een perfect gebied voor het thuisbezorgen van boodschappen. ‘Deze stad, de op een na grootste in Twente, kent relatief gezien veel huishoudens met kinderen. Zij zijn druk met werk, opvoeding en sport en hobby’s van de kinderen en henzelf. Met onze bezorgservice nemen wij ze de tijdrovende gang naar de supermarkt uit handen.’ Picnic breidde de bezorging eerder deze maand uit naar Enschede.

Reageer op dit artikel