nieuws

Lidl winkelcentrum Zwolle breidt opnieuw uit

Branche & Bedrijf 1197

Lidl winkelcentrum Zwolle breidt opnieuw uit

ZWOLLE – De Lidl in winkelcentrum Aa-landen in Zwolle breidt opnieuw uit.

Lidl voegt het huidige kantoor van ABN Amro toe aan de supermarkt. De discounter legde vorig jaar al beslag op de ruimte van de voormalige Etos, meldt de Stentor.

Winkel blijft open tijdens verbouwing

Felicity Nieman van Lidl bevestigt dat Lidl de winkel aan de Dobbe in Zwolle verbouwt in samenspraak met de gemeente Zwolle, de verhuurder Urban Interest en de ABN Amro. Volgens Nieman gaat het om een ingrijpende verbouwing. Vaste klanten van de supermarkt hoeven zich volgens haar echter geen zorgen te maken dat ze voor hun boodschappen niet bij Lidl terecht kunnen. Tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon open voor de klanten van de discounter.

Winkel krijgt ook nog extra verdieping

Met de toevoeging van ABN Amro wordt de winkel een stuk ruimer. Daarnaast komt er ook nog een extra verdieping voor de medewerkers van Lidl. Deze zal toiletten, een technische ruimte en een bedrijfskantine herbergen. Ook de entree wordt verplaatst en vernieuwd en de warme bakkerij krijgt een opknapbeurt.

Bezoekers van het winkelcentrum moeten nog wel even geduld hebben. De vernieuwde winkel heropent pas medio februari 2020.

Reageer op dit artikel