nieuws

Financieel topman Carr verlaat Ahold Delhaize

Branche & Bedrijf 2758

Financieel topman Carr verlaat Ahold Delhaize

ZAANDAM – Chief Financial Officer (cfo) Jeff Carr verlaat Ahold Delhaize per april 2020.

Dit heeft de onderneming vandaag bekendgemaakt. Carr heeft de onderneming laten weten dat hij na het verstrijken van zijn huidige termijn als lid van de Raad van Bestuur geen nieuwe termijn meer zal accepteren.

Muller toont zich dankbaar voor belangrijke bijdragen

Frans Muller, President & Chief Executive Officer Ahold Delhaize, laat weten: ‘Ik respecteer de beslissing van Jeff en ik wens hem en zijn gezin het allerbeste voor de toekomst. Ik ben Jeff erg dankbaar voor zijn belangrijke bijdragen aan het bedrijf. Hij heeft zich een geweldige partner getoond om Ahold Delhaize te helpen vormen, maar ook als stimulans achter ons programma “Save for our customers” en bij het nakomen van onze verplichtingen. Ik kijk uit naar onze lopende samenwerking tot en met april, waarmee we onze “Leading Together-strategie” verder doorvoeren.’

Carr blijft komende tijd betrokken voor soepele overgang

Jeff Carr laat weten: ‘Het was een genoegen om dit geweldige bedrijf en zijn medewerkers de afgelopen acht jaar te dienen. Ik kijk ernaar uit om met Frans te blijven samenwerken om te garanderen dat de overgang soepel verloopt en te helpen met het opvangen van mijn opvolger.’

Zoektocht naar opvolging is gestart

Ahold Delhaize is inmiddels gestart met zoeken naar een opvolger voor Carr. Op een later tijdstip zullen er verdere mededelingen worden gedaan.

Reageer op dit artikel