nieuws

Deen verbouwt rigoureus in Blokker

Branche & Bedrijf 4276

Deen verbouwt rigoureus in Blokker
Archieffoto: Fotopersbureau Dijkstra

BLOKKER – Deen heropent woensdag zijn supermarkt in het Noordhollandse Blokker na een rigoureuze verbouwing.

Het betreft de winkel aan de Westerblokker 115, zo meldt de onderneming. De complete supermarkt is daarbij onder handen genomen. ‘De hele gevel van de winkel is vernieuwd en opgeknapt en voorzien van isolatie en LED verlichting. Daarnaast is de winkel voorzien van een geheel nieuwe vloer met vloerverwarming, die verwarmd wordt uit de koelinstallatie. Ventilatie en koelingen zijn nieuw en de winkel is ook geheel gasloos. Door deze verbouwing is de winkel toekomstbestendig’, aldus Deen.

Winkel is 1200 vierkante meter groot

De verbouwing heeft enkele weken geduurd. Na de verbouwing staat er een duurzame winkel met een vvo van ongeveer 1200 vierkante meter, met negen kassa’s. Daarvan zijn er vier ingericht voor zelfscan. Op de dag van de opening en daarna zijn er op verschillende momenten activiteiten voor klanten, waaronder gratis stroopwafels, een rad van fortuin met prijzen en suikerspinnen. Ook worden er bij €20 aan boodschappen op vrijdag een gratis suikerbrood en op zaterdag gratis Deen-maaltijden uitgedeeld.

Reageer op dit artikel