nieuws

‘Agrimarkt Goes wordt Jumbo Foodmarkt’

Branche & Bedrijf 5953

‘Agrimarkt Goes wordt Jumbo Foodmarkt’
Foto: Distrifood

GOES – De Agrimarkt in Goes wordt omgebouwd naar een nieuwe vestiging van Jumbo Foodmarkt.

Dat meldt het regionale dagblad PZC, dat zich baseert op meerdere medewerkers van de winkel. Volgens de krant is de supermarkt op 31 oktober voor het laatst open onder de vlag van Agrimarkt en heropent de winkel op 27 november als een Jumbo Foodmarkt. Jumbo zelf wilde niet reageren op vragen van de krant.

Vergunningsaanvraag voor Foodmarkt op gevel

Volgens PZC is er echter ook een vergunningsaanvraag waarin het bedrijf toestemming vraagt voor nieuwe gevelreclame met de tekst ‘Foodmarkt Goes’. De eerste werkzaamheden voor de verbouwing zouden al aan de gang zijn. In de winkel wordt ruimte gecreëerd voor wat vermoedelijk het Foodcafé gaat worden.

Agrimarkt in Goes is 2000 vierkante meter groot

De Agrimarkt in Goes heeft volgens de database Distrifood Dynamics een oppervlakte van 2000 vierkante meter, met zeventien kassa’s. De winkel bedient volgens de statistieken bijna 15.000 huishoudens en heeft concurrentie van onder meer Albert Heijn, Dirk, Aldi en Lidl.

Reageer op dit artikel