nieuws

100 geslaagden voor Deen-opleiding

Branche & Bedrijf 3043

100 geslaagden voor Deen-opleiding
Bron: Deen

HOORN – 100 werknemers van supermarktketen Deen zijn dit jaar geslaagd voor hun interne opleiding. Ook was er succes bij Deen Anna Paulowna: de Beste Praktijkopleider Handel in Noord-Holland kreeg de ‘Gijs Otten Award’.

De keten noemt het een ‘succesvol jaar voor de Deen-opleidingen’. De diploma’s zijn inmiddels uitgereikt aan de 100 geslaagden.

Deens eigen opleidingshuis

Het gaat om mbo- en hbo-studies die Deen als werkgever zijn personeel aanbiedt. De opleidingen worden vanuit het eigen opleidingshuis verzorgd, in samenwerking met NCVB Bedrijfsopleidingen, hogeschool Stenden en Praktijkschool West-Friesland. Trots is Deen vooral op de mbo-2-groep met jongeren vanuit het praktijkonderwijs. Het slagingspercentage was bijna 100 procent, zo meldt de keten. De helft stroomt bovendien door naar mbo-3.

Beste praktijkopleider

Op de uitreikingsavond is ook Sebastiaan van Duist, supermarktmanager van Deen Anna Paulowna, in het zonnetje gezet. Hij ontving als beste praktijkopleider binnen de keten de ‘Gijs Otten Award’. Door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is Van Duist dit jaar benoemd tot Beste Praktijkopleider Handel in Noord-Holland. In 2018 viel hij ook al met zijn winkel in de prijzen als Beste Leerbedrijf.

Reageer op dit artikel