nieuws

Lidl komt met nieuwe Vitamini-spaaractie

Branche & Bedrijf 51553

Lidl komt met nieuwe Vitamini-spaaractie
Foto: YouTube

HUIZEN – Discounter Lidl laat klanten vanaf vandaag sparen voor een stickeractie rondom de eigen Vitamini-figuurtjes. Klanten krijgen bij iedere €10 aan boodschappen vier gratis stickers.

Dat kondigt de supermarktketen aan in advertenties en op de eigen website. De actie loopt van 26 augustus tot en met 6 oktober. Voor het verzamelen van de stickers is een speciaal boek te koop voor €0,50. In totaal zijn er 96 verschillende stickers beschikbaar.

Speciale commercial op televisie

Het boek bevat behalve ruimte voor de stickers ook spelletjes, strips en recepten. De spaaractie wordt met een speciale commercial onder de aandacht van Nederland gebracht. Het is de tweede keer dit jaar dat Lidl de Vitamini’s inzet. Begin dit jaar was er al een spaaractie rond pluche-figuurtjes.

Agf speerpunt voor Lidl

De actie past in de bredere aanpak van Lidl waarbij de keten inzet op gezond eten, met de agf-afdeling als speerpunt. Het bedrijf doet het daarmee erg goed. In het GfK Versrapport van vorig jaar kreeg Lidl van zijn klanten met het rapportcijfer 7,61 van zijn klanten de hoogste waardering. Klanten waarderen naast het prijsniveau ook in toenemende mate de ruime keuze, zo blijkt uit het rapport waarvan eind september een nieuwe editie verschijnt.

Extra veel informatie

‘Groente en fruit verdient bij Lidl een groot podium, met de VitaMini’s dragen wij bij aan de populariteit van deze gezonde producten. Bovendien zijn ze fun. Met het stickerboek bieden we nu ook nog extra veel informatie over groente en fruit’, zegt Jorieke de Vries, sr. marketing manager bij Lidl Nederland.

Reageer op dit artikel