nieuws

Dakloze man richt ravage aan in Dirk

Branche & Bedrijf 5591

Dakloze man richt ravage aan in Dirk
Foto: Shutterstock

ROTTERDAM – Een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft dinsdag een ravage aangericht in een vestiging van Dirk van den Broek in Rotterdam-Overschie.

Het incident vond volgens dagblad AD dinsdagochtend rond half negen plaats in de supermarkt. De man werd door een personeelslid aangesproken omdat hij nogal sterk met zichzelf in gesprek was. Daarop draaide de man compleet door. ‘Opeens begon hij vooral richting medewerkers van de Dirk met flessen te gooien. Caissières doken weg achter hun kassa’, zo wordt in de krant een klant geciteerd.

Man overgebracht naar ziekenhuis

De winkel werd in afwachting van de komst van de politie ontruimd. Die bracht de man onder controle en hield hem aan. Een woordvoerder van de politie meldt dat de 38-jarige verdachte van de ravage in de winkel sterk onder invloed was. Waarvan wordt niet vermeld. Daarnaast verloor hij soms het bewustzijn, reden om de man over te brengen naar het ziekenhuis. De man bloedde ook, maar die verwondingen waren volgens de politie-woordvoerder niet ernstig.

Reageer op dit artikel