nieuws

Suzanne Jungjohann hr-directeur bij AH

Branche & Bedrijf 2973

Suzanne Jungjohann hr-directeur bij AH

ZAANDAM – Suzanne Jungjohann wordt per 1 oktober 2019 directeur Human Resources en treedt toe tot het Albert Heijn-managementteam.

Jungjohann brengt volgens AH een uitgebreide expertise in HR met zich mee, opgedaan in nationale en internationale rollen bij Randstad en Tempo-Team, en sinds 2015 bij Delta Lloyd. Sinds 2017 werkt ze binnen NN Group als hoofd HR van Nationale-Nederlanden. Eerder in haar loopbaan was ze consultant bij PwC en Towers Perrin.

Talentontwikkeling

Ceo Marit van Egmond in een persbericht: ‘We willen inspelen op de groeikansen in de snel veranderende foodretailmarkt en klantbehoeften, bijvoorbeeld op het gebied van vers, digital, e-commerce en foodservice, Daarom ben ik blij dat Suzanne ons komt versterken. Naast haar brede ervaring in HR, heeft ze specifieke expertise op het gebied van change management en talentontwikkeling, waarmee ze een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van onze mensen en teams.’

Brassey naar Ahold Delhaize

Jungjohann volgt Nic Brassey op. Hij vervulde de rol vanaf 2015 en combineert die sinds januari dit jaar met zijn functie als Chief Human Resources Officer van Ahold Delhaize Europa en Indonesië. Hij richt zich vanaf oktober volledig op zijn nieuwe rol.

Reageer op dit artikel