nieuws

Jan Linders mag bouwen in Sint Anthonis

Branche & Bedrijf 988

Jan Linders mag bouwen in Sint Anthonis
Foto: Distrifood

SINT ANTHONIS – De regionale supermarktketen Jan Linders mag een nieuwe supermarkt bouwen in het dorp Sint Anthonis.

Dat meldt dagblad De Gelderlander. Jan Linders mag de nieuwbouw realiseren op de locatie in Sint Anthonis waar in het verleden de inmiddels verdwenen supermarktformule Edah gevestigd was. De gemeente geeft toestemming voor sloop van dit gebouw en nieuwbouw van een groter supermarktpand. Voor Jan Linders betekent dit dat het bedrijf de beschikking krijgt over een grotere supermarkt dan nu het geval is.

Gemeente gaf geen toestemming heropening

Jan Linders is de enige supermarktketen met een vestiging in St. Anthonis. De plaats kwam enkele maanden geleden in het nieuws toen de huidige vestiging van Jan Linders de deuren niet mocht openen na een verbouwing. Het supermarktbedrijf had zich daarbij niet gehouden aan de afspraken, waardoor de gemeente vanwege zorgen over de veiligheid besloot een stokje te steken voor de heropening.

Dorp zat enkele weken zonder supermarkt

Aangezien tegelijkertijd de Emté-supermarkt in het dorp definitief de deuren had gesloten, zat Sint Anthonis plotseling zonder supermarkt. Na enkele weken en een extra verbouwing mocht de winkel in het centrum van Sint Anthonis uiteindelijk toch open.

Reageer op dit artikel