nieuws

Haagse Jumbo gesloten door instortgevaar

Branche & Bedrijf 2705

Haagse Jumbo gesloten door instortgevaar

DEN HAAG – Een stalen overkapping nabij de Jumbo-winkel op de Anemoonstraat in Den Haag dreigt in te storten. De omgeving is dinsdagmiddag direct afgezet en de supermarkt is tijdelijk gesloten. 

Volgens Ad.nl waren werknemers bezig met de overkapping, die ervoor moet zorgen dat bewoners van de Goudsbloemlaan minder overlast ervaren van auto’s. Tijdens de werkzaamheden zijn vermoedelijk de palen bezweken onder het gewicht van het dak, waardoor de overkapping schuin is komen te staan.

Gebied afgesloten door supermarktpersoneel

Meteen heeft het supermarktpersoneel van de Jumbo aan de Anemoonstraat het gebied afgesloten. De brandweer en gemeente vinden de situatie te gevaarlijk en willen de overkapping volledig verwijderen. Totdat de constructie weg is, zijn alle bedrijven in de straat onbereikbaar en afgesloten. Mensen kunnen enkel via de achterkant van een kinderdagverblijf het gebied uit.

Reageer op dit artikel