nieuws

Aldi krijgt nieuwe vestiging in Zwijndrecht

Branche & Bedrijf 2117

Aldi krijgt nieuwe vestiging in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Aldi opent komend najaar een nieuwbouwvestiging in Zwijndrecht. Het is nog niet duidelijk wat er met de twee bestaande filialen van de discounter in de plaats gaat gebeuren.

Het gaat om een 1300 vierkante meter grote winkel in winkelcentrum Walburg, zo schrijft AD. Aldi trekt daar in een pand dat voorheen in gebruik was door Kijkshop. Door een uitbouw van 300 vierkante meter op de plek van de oude parkeergarage kan Aldi daar een filiaal neerzetten waarin de nieuwe formule goed tot zijn recht komt.

Nieuwe Aldi al in november open

In AD vertelt eigenaar Pieter van Loon van het pand dat Aldi zo snel mogelijk met de bouw wil beginnen. De opening zou dan al medio november plaats moeten vinden. Aldi beschikt al over twee kleinere vestigingen in Zwijndrecht. Deze zijn samen kleiner dan de nieuwe Aldi.olgens Aldi is nog niet besloten wat er met deze filialen gaat gebeuren.

Reageer op dit artikel