nieuws

Poiesz opent ook dit jaar één vakantiesuper

Branche & Bedrijf 1649

Poiesz opent ook dit jaar één vakantiesuper
Archieffoto Poiesz vakantiesuper (juli 2018)

SNEEK – In de zomerperiode opent Poiesz wederom een vakantiesuper aan het Sneekermeer.

Er zal naast de popup-supermarkt in Sneek geen vakantiesuper op een ander vakantiepark geplaatst worden. Poiesz-woordvoerder Jan Hoitema: ‘We houden het bij één vakantiesuper. We zijn van oorsprong een Sneker bedrijf en bevinden ons in het hart van het watersportgebied van het Noorden. Sneek is dan ook dé plek om als Poiesz een vakantiesuper neer te zetten. Wat we wel doen is onze expertise en capaciteit inzetten bij en voor andere partijen in de toeristische sector. Wij geven advies, richten een strak schap in op de receptie van diverse campings in de regio. Daarnaast bakt één van onze filialen sinds kort alle bake-offbroodjes voor een grote camping in de buurt.’

Finetunen assortiment

Vorig jaar opende Poiesz zijn eerste zomersupermarkt op dezelfde locatie aan het Sneekermeer. De bevindingen zijn ‘zeer positief’, aldus Hoitema. ‘Heel goed ontvangen door de campinggasten, maar zeker ook door de passerende dagtoeristen. Vooral tijdens de Sneekweek weet ook de watersporter vanaf het nabij gelegen Sneekermeer de vakantiesuper te vinden.’ Naar aanleiding van een uitgebreide analyse voert de Noord-Nederlandse supermarktketen wel wat verbeteringen door op het assortiment: ‘Op hoofdlijnen stond er een goed assortiment, dus het gaat hier echt om finetunen. Verder voeren we een aantal logistieke aanpassingen door, zodat we efficiënter kunnen werken.’

De Poiesz-vakantiesuper in Sneek is ook deze zomerperiode zes weken open, van 13 juli tot en met 25 augustus 2019.

Reageer op dit artikel