nieuws

Machiel Tiddens verlaat AH Online

Branche & Bedrijf 4745

Machiel Tiddens verlaat AH Online
AH.nl bezorgt in een straat in Arnhem

ZAANDAM – Machiel Tiddens is vertrokken als e-commerce-topman bij Albert Heijn.

Tiddens heeft 3,5 jaar in Zaandam de toppositie voor AH Online ingenomen. Het vertrek is gemeld door Twinkle Magazine. De topman heeft in totaal ruim zeven jaar voor Ahold gewerkt. Vanaf nu werkt Tiddens met NLinBusiness aan een internationaal digitaal handelsplatform voor Nederlandse ondernemers, schrijft hij zelf op LinkedIn:

AH-bezorgrobot en Bol.com Plaza

Tiddens sprak onlangs nog namens AH Online op het Digital Food-congres van Emerce en Foodlog in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Hier presenteerde hij onder meer de robot die deze zomer op de High Tech Campus in Eindhoven autonoom lunches rondbrengt. Voorafgaand aan zijn rol als e-commercedirecteur werkte Tiddens binnen Ahold aan de eerste platformactiviteiten van het webwarenhuis, als directeur van Bol.com Plaza. Voor Ahold zat hij onder andere bij Barcardi en Heineken.

Reageer op dit artikel