nieuws

‘Eerste medewerker’ AH België wordt manager

Branche & Bedrijf 2080

‘Eerste medewerker’ AH België wordt manager
Shutterstock

ANTWERPEN – Raf Van den Heuvel wordt de nieuwe general manager van Albert Heijn België.

Van den Heuvel neemt vanaf 1 augustus het stokje over van Luc De Baets, die sinds juni 2014 die functie bij Albert Heijn België invult. Dat meldt AH België in een persbericht. De Baets kiest er volgens het bericht voor om ‘na een mooie carrière’, waarvan vijf jaar verantwoordelijk voor Albert Heijn in België, terug te verhuizen naar Nederland om met pensioen te gaan.

Van Egmond: ‘Geliefde supermarkt onder Vlamingen’

‘Onder leiding van Luc is Albert Heijn uitgegroeid tot een geliefde supermarkt onder de Vlamingen’, zegt Albert Heijn-ceo Marit van Egmond. ‘Wij zijn hem dankbaar voor het sterke fundament waar AH België vandaag op staat en wensen hem het allerbeste voor de toekomst. Met Raf is de volgende fase van groei in goede handen. Hij is vanaf de start betrokken bij AH in België, en kent de klanten, ondernemers, en medewerkers als geen ander. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol.’

AH België

Raf Van den Heuvel is momenteel commercieel directeur bij AH België. Hij was bovendien de allereerste werknemer in België, blijkt uit een nieuwsbericht over de duizendste aangenomen AH-België-medewerker. De voormalig inkoper van Makro ging zich als senior category manager onder meer richten op non-food. Albert Heijn is in België inmiddels gegroeid naar 43 winkels. Eerder dit jaar werd bekend dat de keten de komende paar jaar 30 tot 50 winkels gaat openen.

Reageer op dit artikel