nieuws

AH XL Alexandrium een maand dicht

Branche & Bedrijf 10791

AH XL Alexandrium een maand dicht
Foto: AH

ROTTERDAM – Het Albert Heijn XL filiaal in het Rotterdamse winkelcentrum Alexandrium sluit zaterdag voor een ruim vier weken durende verbouwing.

In die ruim vier weken wordt de XL verbouwd naar het Echt Vers-concept. Dat meldt het AH XL-filiaal op zijn Facebookpagina. Daar houdt de winkel een blog bij om de klanten op de hoogte te houden. ‘Een paar weken geleden hoorden wij dan eindelijke onze sluitingsdatum, dat was even schrikken want hier kwam uit dat onze winkel een maand dicht moet. Dit heeft natuurlijk veel invloed op zowel ons personeel als jullie, onze klanten! Via deze blog nemen we jullie mee in wat er allemaal gebeurd tijdens de voorbereidingen van de verbouwing, maar geven we jullie ook een uniek kijkje achter de schermen!’

Korting

De voorbereidingen zijn aan de gang, blijkt uit het blog. Zo werden zaterdag al de eerste houdbare producten afgeprijsd en is er een koopjeshoek ingericht. ‘Deze week zijn we druk bezig geweest om een gedeelte van ons houdbaar assortiment al af te prijzen op datum. Dit kost heel veel tijd omdat onze winkel natuurlijk bijna een maand dicht moet. Daarom moeten er extra veel datums afgeprijsd worden en vinden jullie buiten het assortiment wat er uit gaat, ook assortiment wat we behouden afgeprijsd in onze schappen.’ Ook is het bestelproces aangepast zodat de winkel niet meer wordt overspoeld met nieuwe voorraad.

Lokale  marketing

De winkel laat in het blog weten dat de  afdeling Lokale  marketing van AH omwonenden per brief informeert over eventuele  overlast en over alternatieven om boodschappen te doen. ‘Lokale Marketing denkt mee met ons hoe we jullie kunnen helpen in de periode dat wij gesloten zijn, zodat het toch iets makkelijker wordt om boodschappen te doen ondanks dat wij gesloten zijn. Dus houdt de brievenbus in de gaten want er komt wat jullie kant op!’, aldus het filiaal.

Echt Vers truck

Gedurende de sluiting worden de medewerkers van de AH XL in andere vestigingen ingezet. Ook hebben medewerkers van de versafdelingen al kennis kunnen maken met het Echt Vers-concept in de zogenaamde Echt Vers-truck die bij de winkel  stond. ‘Een vrachtwagen welke helemaal ingericht is naar de nieuwe vers winkels. Onze medewerkers mochten gister een kijkje nemen in de Echt Vers Truck en alvast kennismaken met de nieuwe vers winkel, zodat zij echt masters in vers kunnen worden.’

 

Foto: AH XL Alexandrium

De AH XL in Alexandrium heropent woensdag 9 juli na vier-en-een-halve week weer zijn deuren.

Reageer op dit artikel