nieuws

Picnic groeit rond Eindhoven en Rotterdam

Branche & Bedrijf 1542

Picnic groeit rond Eindhoven en Rotterdam

EINDHOVEN/ROTTERDAM – Websupermarkt Picnic heeft een nieuwe hub geopend in Eindhoven, waardoor nu ook omliggende plaatsen kunnen worden bediend. De online supermarkt breidt verder uit naar Spijkenisse en de Roterdamse wijk Hoogvliet.

Vanuit een nieuwe, centraler gelegen, hub aan de Fuutlaan in Eindhoven gaat het bedrijf grotere delen van Eindhoven beleveren, net als rondom de Lichtstad gelegen plaatsen als Geldrop, Nuenen en Waalre. Volgens Picnic zijn in Eindhoven inmiddels 13.432 inwoners van Eindhoven klant bij Picnic en staan er nog zo’n tienduizend op de wachtlijst. Het aantal bezorgwagens moet eind dit jaar zijn gegroeid naar dertig en het aantal runners naar 90, zo laat Picnic in een persbericht weten. De websupermarkt is sinds mei 2018 actief in Eindhoven.

Bezorgen van boodschappen in Spijkenisse

Picnic is sinds begin 2018 actief in Rotterdam en breidt sindsdien gestaag het bezorggebied in de havenstad en omliggende plaatsen uit. Eind deze maand begint Picnic met het bezorgen van boodschappen in Spijkenisse, waarmee de websupermarkt het marktgebied uitbreid met 32.000 huishoudens. Daarnaast wordt de websupermarkt actief in de Rotterdamse wijk Hoogvliet. Eind vorige maand werd al bekend dat Picnic actief wordt in Deventer. Daarnaast test de onderneming in Leiden de ochtendbezorging.

Reageer op dit artikel