nieuws

Komst nieuwe Coop naar Gouda rond

Branche & Bedrijf 2497

Komst nieuwe Coop naar Gouda rond

GOUDA – De komst van een nieuwe vestiging van Coop in Gouda lijkt rond. De gemeente verstrekt komende week de benodigde omgevingsvergunning, waardoor de laatste hindernis van de baan is.

Dat meldt de lokale editie van het AD. De gemeente Gouda en projectontwikkelaar Lenferink Groep Zwolle ondertekenden eerder deze week al een overeenkomst over de verbouwing van de Nieuwe Marktpassage in Gouda. Coop moet daar een 750 vierkante meter grote vestiging krijgen. Volgens AD betreft het ruimten waar herenmodezaak Edcetera en winkelketen Halfords zaten, en het pand waar nu kapsalon Smile is gevestigd.

Derde Coop voor Gouda

De grootte van de Coop is de maximale die door de gemeente wordt toegestaan. De verbouwing van de passage moet binnenkort beginnen, waarna de Coop naar verwachting nog dit jaar de deuren kan openen. Het betreft de derde vestiging van de formule in Gouda. Andere zitten aan de Vuurdoornlaan en de Driewegplein.

Reageer op dit artikel