nieuws

Klaas de Boer verlaat Jumbo

Branche & Bedrijf 12542

Klaas de Boer verlaat Jumbo
Klaas de Boer

VEGHEL – Klaas de Boer vertrekt ‘in goed overleg’ bij Jumbo. De Boer was werkzaam als unitmanager vers bij Jumbo.

Over het hoe en waarom van het vertrek van De Boer zijn geen mededelingen gedaan. De Boer was sinds 2012 werkzaam bij Jumbo. Aanvankelijk als hoofd inkoop, sinds 2016 als unitmanager vers. In het verleden vervulde De Boer vele jaren functies in assortimentsmanagement, inkoop en category management. Hij werkte bij Superunie, Prisma Food Groep, Deen en Bijeen, de tijdelijke inkoopcombinatie die Jumbo met C1000 had.

Directeur vers a.i.

De Boer vervulde kort voor de komst van Olaf de Boer (geen familie) de rol van directeur buying & merchandise vers a.i. bij Jumbo. Tot zijn nevenactiviteiten vanuit zijn functie behoorde het lidmaatschap van de raad van advies van Industributie, een activiteit van Foodmagazine. De Boer wil tegenover Distrifood verder geen commentaar geven op zijn vertrek.

Reageer op dit artikel