nieuws

Hoogvliet breidt bezorggebied weer uit

Branche & Bedrijf 1988

Hoogvliet breidt bezorggebied weer uit

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet start met thuisbezorging in Veenendaal, Wageningen, Ede, Monster, ‘s-Gravenzande en regio Hardinxveld.

Dat meldt Hoogvliet op zijn website. Klanten in Veenendaal, Wageningen, Ede, Monster, ‘s-Gravenzande en Hardinxveld kunnen zes dagen per week, met keuze uit verschillende tijdsblokken, gebruikmaken van de dienst. Bestellingen plaatsen zij via de Hoogvliet-website of een app.

‘E-commerce belangrijke plaats in strategie’

‘E-commerce heeft een belangrijke plaats binnen de strategie van Hoogvliet’, staat ook nu weer in het nieuwsbericht. De supermarktketen breidt zijn bezorggebied in rap tempo uit. Begin maart voegde Hoogvliet Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg toe aan het onlinemarktgebied. Eind april werd Aalsmeer en omgeving voorzien van de onlinedienst.

Reageer op dit artikel