nieuws

Emté in Goor gaat verder onder eigen naam

Branche & Bedrijf 5893

Emté in Goor gaat verder onder eigen naam
Archieffoto: Distrifood

GOOR – De huidige Emté aan de Da Costastraat in het Twentse Goor heropent over enkele weken onder de naam Supermarkt De Whee. Spar is de toeleverancier van de winkel. De winkel stond eerder op de nominatie om Jumbo te worden.

Begin deze maand werd al bekend dat de 1150 vierkante meter grote supermarkt niet zou worden omgebouwd tot Jumbo. Het vestigingspunt was een filiaal van Emté, maar de winkel is inmiddels overgenomen door ondernemer Frank Bannink. Hij exploiteerde tot januari dit jaar een Attent in het nabije Barchem. Hij kon eerder nog niet zeggen welke formulenaam er op de gevel zou komen te staan.

Gevestigd in winkelcentrum De Whee in Goor

Uiteindelijk wordt het dus een winkel onder eigen naam, de supermarkt is gevestigd in winkelcentrum De Whee in Goor. In de plaats zit al een 2400 vierkante meter grote vestiging van Jumbo. Ook is er concurrentie van Albert Heijn, Aldi en Lidl. De winkel sluit op 1 juni de deuren en heropent op vrijdag 7 juni onder de nieuwe naam.

Reageer op dit artikel