nieuws

Arnhemse AH’s bieden gezond ‘Happie’

Branche & Bedrijf 1618

Arnhemse AH’s bieden gezond ‘Happie’

ARNHEM – Arnhemse filialen van Albert Heijn laten met het concept ‘Happie’ op het muziek en sportfestival Framed zien dat gezond eten lekker en betaalbaar kan zijn.

Albert Heijn verzorgt niet alleen voor een deel de catering van het festival. De klanten van de 22 AH-vestigingen uit Arnhem en omgeving kunnen bovendien sparen voor een gratis tweede kaartje voor Frames waar sport met muziek wordt gecombineerd. Volgens Thijs de Bruin van de supermarktketen gaat het AH echter vooral om het gezonde eten. ‘Met het concept ‘Happie’ verwachten wij goede, gezonde, maar ook lekkere en betaalbare producten aan de festivalgangers te presenteren’, zegt hij in dagblad De Gelderlander.

Gezond eten

Framed is een initiatief van onder meer de provincie Gelderland, de gemeente  Arnhem, diverse sportorganisaties en het Sportcentrum Papendal.  Tijdens het festival worden bewegen, sport en muziek gecombineerd. In samenwerking met de provincie Gelderland en Papendal ontwikkelde AH onder de naam ‘Happie’ een aantal gezonde gerechten om zo te laten zien dat gezond en lekker wel degelijk samengaan. Het concept heeft de pay-off ‘Gezond eten waar je blij van wordt!’

Sport en muziek

Het driedaagse festival  heeft plaats naast de baan vaneen BMX World Cup wedstrijd op het sportcentrum Papendal in Arnhem en wordt op 10, 11 en 12 mei gehouden. Naast optredens van artiesten zoals Maan en Navarone kunnen de bezoekers zelf sporten en kijken naar wereldbeker fietscrosswedstrijden.

 

Reageer op dit artikel