nieuws

Aldi versterkt management in Nederland

Branche & Bedrijf 7725

Aldi versterkt management in Nederland
Foto: Distrifood

CULEMBORG – Aldi Nord heeft het management voor Nederland versterkt. De 39-jarige Jürgen de Bruin is benoemd in de Nederlandse top als tweede man achter Christian Fleck.

Dat meldt het Duitse vakblad LebensmittelZeitung. De Bruin werkte de afgelopen periode op concernniveau en als directeur van regionale takken van de prijsvechter, onder meer in Culemborg, Best en Zoetermeer. Voor zijn overstap naar Aldi ruim vijf jaar geleden werkte hij bij C&A en als rayon manager bij Lidl Nederland.

Benoeming past in bredere trend Aldi Nord

Christian Fleck werd afgelopen november benoemd tot hoogste baas bij Aldi in Nederland. De versterking van het management wordt in verschillende landen doorgevoerd. Ook in Spanje en België onderneemt de nieuwe baas van Aldi Nord, Torsten Hufnagel, stappen.

Omzetstijgingen nodig voor Aniko-winkels

LebensmittelZeitung verklaart ontwikkeling door te wijzen op de moderniseringsslag die Aldi in hoog tempo ondergaat volgens het Aniko-concept. ‘Die formule vereist omzetten, die veel winkels op korte termijn niet kunnen halen’, zo wordt een niet bij naam genoemde kenner geciteerd.

Reageer op dit artikel