nieuws

Tieners aangehouden voor overval op AH

Branche & Bedrijf 1815

Tieners aangehouden voor overval op AH
Bron: Uitzending Bureau Brabant

EINDHOVEN – De politie van Eindhoven heeft dinsdag twee tieners aangehouden die worden verdacht van een overval op een vestiging van Albert Heijn.

De twee, die worden verdacht van een overval op een AH op 3 december vorig jaar, zijn in hun woning aangehouden. Het gaat om een jongen van 17 en een jongen van 18 jaar. Dat maakte de politie op zijn website bekend.

Medewerkers opgewacht

Het filiaal aan het Franz Leharplein werd maandag 3 december overvallen door een naar schatting 19-jarige jongen die gewapend was met een groot mes. Na sluitingstijd, rond 22.15 uur, stond hij het personeel op te wachten. Toen twee medewerkers naar buiten kwamen, duwde hij een van hen het mes op de keel. De medewerkers moesten weer mee naar binnen. De overvaller nam met veel geweld het geld uit de kluis mee. Zo werd bekend gemaakt tijdens een uitzending op maandag 17 december van het opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant.

Veel geweld

De overvaller gebruikte veel geweld tijdens de overval. Zo schopte hij een medewerker die op de grond lag in zijn ribben toen hij het pand verliet. Eenmaal buiten ging hij er op een bij de achteringang klaarstaande scooter vandoor. De buit bestond uit een groot geldbedrag, is destijds bekend gemaakt.

 

Zie hier de uitzending van Omroep Brabant:

Reageer op dit artikel