nieuws

Plus laat klanten sparen voor Tupperware

Branche & Bedrijf 3733

Plus laat klanten sparen voor Tupperware

UTRECHT – Plus laat klanten vanaf 21 april sparen voor Tupperware-producten. Als ludieke actie ter introductie van de nieuwe spaarcampagne heeft Plus 14 april uitgeroepen tot Breng Je Tupperware Terug Naar Je Ouders-dag.

Klanten krijgen vanaf 21 april bij iedere €10 aan boodschappen een spaarzegel. Wie 35 zegels heeft gespaard kan met korting die kan oplopen tot 87 procent producten van Tupperware aanschaffen, een product is zelfs helemaal gratis. De actie gaat langere tijd lopen, hij eindigt op zaterdag 27 juli. In totaal kunnen klanten sparen voor zeven verschillende Tupperware-producten. Het inleveren van de spaarkaarten kan tot 10 augustus. Plus gebruikt de actie direct voor het promoten van de eigen app. Wie via die app spaart, krijgt de eerste vier spaarzegels gratis.

Jongeren brengen bewaardozen vaak niet terug

Ter introductie heeft Plus onderzoek laten doen naar vershouddozen bij uitwonende jongeren. Volgens onderzoek van PanelWizard krijgt 72 procent van deze groep na een bezoekje aan hun ouders wel eens eten mee. Bij vier op de tien is dat zelfs minimaal één keer per maand. De helft van de jongeren vergeet daarbij soms om de geleende bewaardozen terug te geven. Bijna een kwart vergeet dat wel eens helemaal en 12 procent raakt het bakje kwijt voordat het teruggebracht kan worden.

Plus organiseert terugbrengdag

Reden voor Plus om in actie te komen. ‘Voor dat opsparen en niet terugbrengen van Tupperware heeft Plus een oplossing bedacht. De supermarktketen roept zondag 14 april uit tot nationale ‘Breng Je Tupperware Terug Naar Je Ouders’-dag. Dé dag om alle ouders eens te bedanken voor al dat lekkers en gezonds dat ze door het jaar hebben meegegeven en meteen alle dozen die in keukenkastjes staan opgestapeld terug te brengen’, meldt het supermarktbedrijf.

Reageer op dit artikel