nieuws

Jan Linders Sint Anthonis mag dinsdag open

Branche & Bedrijf 1981

SINT ANTHONIS – Jan Linders mag zijn verbouwde supermarkt in Sint Anthonis alsnog openen. De vergunningen zijn rond en de winkel mag nu komende dinsdag de ballonnenboog buiten plaatsen.

Jan Linders Sint Anthonis mag dinsdag open
Foto: Distrifood

De heropening zou oorspronkelijk op 27 maart plaatsvinden, maar kon niet doorgaan vanwege zorgen over de brandveiligheid. Nu laat burgemeester Marleen Sijbers weten dat de zaken zijn opgelost. ‘Met de laatste aanpassingen door Jan Linders, na het negatieve advies van de brandweer, kon de vergunning vandaag eindelijk worden verleend.’ Sint Anthonis zat de afgelopen weken zonder supermarkt omdat eerder de Emté in het dorp was gesloten.

Weggehaalde draagmuur

Inzet van de onenigheid was een weggehaalde draagmuur die was vervangen door een balk. Het leek er daarna op alsof de winkel deze week open zou kunnen, maar negatief advies van de brandweer gooide roet in het eten. De zorgen waren dusdanig groot dat de bewoners van twee appartementen toen opnieuw het advies kregen hun huis te mijden. Sijbers: ‘De bewoners zijn als eerste geïnformeerd dat zij terug kunnen naar hun woning. We zijn verheugd dat onze inwoners hun boodschappen weer kunnen doen in Sint Anthonis, zodra de openstelling plaatsvindt.’

Alle berichten over de Jan Linders in Sint Anthonis:

Reageer op dit artikel