nieuws

Hoogvliet bezorgt thuis in omgeving Aalsmeer

Branche & Bedrijf 1196

ALPHEN AAN DEN RIJN – Supermarktketen Hoogvliet start woensdag met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Aalsmeer, Kudelstaart en Leimuiden.

Hoogvliet bezorgt thuis in omgeving Aalsmeer

Dat schrijft lokale nieuwssite 0297.nl. Het is een volgende vergroting van het marktgebied voor thuisbezorging van Hoogvliet. Sinds begin maart bezorgt de supermarktketen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg. Toen schreef Hoogvliet in een persbericht dat e-commerce een belangrijke plaats heeft binnen de strategie van het bedrijf: ‘De consument moet altijd bij Hoogvliet terecht kunnen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. De klant kan boodschappen doen zoals zij dat wenst: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen.’

Ook met supermarkt in Aalsmeer

Hoogvliet heeft in Aalsmeer ook een fysieke winkel. In de nabijgelegen plaatsen Kudelstaart en Leimuiden is Hoogvliet niet te vinden met een supermarkt, blijkt uit gegevens van Distrifood Dynamics. Hier gaat de keten de strijd aan met supermarkten van respectievelijk Albert Heijn en MCD.

70 Hoogvliet-supermarkten

Behalve de uitbreiding op het gebied van thuisbezorging, groeit ook het aantal fysieke Hoogvliet-supermarkten. Medio april opende de formule zijn zeventigste winkel. Dit gebeurde in Mijdrecht, niet ver van Aalsmeer af.

Reageer op dit artikel