nieuws

Cees van Vliet vertrekt na 25 jaar bij AH

Branche & Bedrijf 33048

Cees van Vliet vertrekt na 25 jaar bij AH
Foto: Diederik van der Laan

ZAANDAM – Cees van Vliet vertrekt per 1 juli na een carrière van 25 jaar bij Albert Heijn. Momenteel is Van Vliet nog logistiek- en winkeldirecteur. Voor zijn functie zijn twee opvolgers benoemd.

Het vertrek van Van Vliet vloeit voort uit de nieuwe fase die Albert Heijn in wil gaan met een nieuwe directie. ‘Deze nieuwe fase die ons bedrijf ingaat, is voor Cees een logisch moment om het bedrijf te verlaten’, laat woordvoerder Tim van der Zanden weten. De taken van Van Vliet op het gebied van logistiek worden overgenomen door Marco van Grinsven, die is benoemd tot directeur distributie & transport. De nieuwe directeur winkels is volgens Van der Zanden ook al bekend, maar diens naam kan om bepaalde redenen momenteel nog niet gecommuniceerd worden.

‘Dankzij Cees van Vliet runnen we de allerbeste winkels’

Van der Zanden roemt Van Vliet. ‘Cees heeft een geweldige carrière bij Albert Heijn gehad en heeft veel voor ons bedrijf betekend. Altijd volop oog voor de klant, onze collega’s en de 900 buurten waarin onze winkels zitten. Daarnaast is onder zijn leiding het aantal winkels fors toegenomen, en runnen wij de allerbeste winkels in onze branche. Cees is de komende maanden gewoon werkzaam bij AH, en hij zal tot 1 juli 2019 een goede overdracht van zijn werkzaamheden naar de nieuwe managementteamleden begeleiden. Wij wensen hem alle succes voor de toekomst.’

25 jaar Albert Heijn

Cees van Vliet begon in 1994 bij Albert Heijn als management trainee in een filiaal van de marktleider. Hij werkte zich in rap tempo op en was later onder meer werkzaam als manager franchise, formulemanager en directeur winkels & distributie. Tevens was hij enige tijd algemeen directeur van Albert Heijn.

Reageer op dit artikel