nieuws

Rockband Bökkers treedt op bij Jumbo Leussink

Branche & Bedrijf 884

Rockband Bökkers treedt op bij Jumbo Leussink
Bökkers treedt op bij Jumbo Leussink in Haaksbergen. Foto: Ronald Hissink

HAAKSBERGEN – Dialectrockband Bökkers verzorgde zaterdag een optreden in de Jumbo-supermarkt van de broers Tijn en Niek Leussink in Haaksbergen.

De band is bij het grote publiek vooral bekend van hun hit ‘Iederene hef een reden’, afgelopen editie op plek 1303 in de Top 2000.

Optreden tussen de schappen

Volgens Tijn Leussink is het optreden van de band tussen de schappen van de winkel uniek in de branche. Hij noemt het optreden een groot succes. ‘Heel grappig om dit op deze manier te doen. We twijfelden van tevoren of we het akoestisch of versterk moesten doen, maar uiteindelijk toch voor het laatste gekozen. Je kon de muziek goed horen door de hele winkel.’

Dialectrockband Bökkers verzorgde zaterdag een optreden in de Jumbo-supermarkt van de broers Tijn en Niek Leussink.

Dialectrockband Bökkers verzorgde zaterdag een optreden in de Jumbo-supermarkt van de broers Tijn en Niek Leussink.

Blikjes bier uitgedeeld

Bökkers trad op gedurende twee uur. Volgens Leussink stonden er continu zo’n zeventig tot tachtig mensen te kijken. ‘En daar hoort natuurlijk een biertje bij. Omdat we geen alcohol mogen schenken op de winkelvloer, hebben we blikjes Grolsch 0.0 uitgedeeld.’

Contact op de Zwarte Cross

Leussink kwam met de band in contact via concert- en festivalorganisator Feestfabriek, onder meer verantwoordelijk voor de Zwarte Cross. Daar verzorgt Jumbo Leussink de boodschappen en trad Bökkers afgelopen jaar op. ‘Samen kwamen we toen op dit idee’, aldus de ondernemer.

Een video van het optreden:

Foto's

Reageer op dit artikel