nieuws

Aldi krijgt nieuwe vestiging Nijmegen-Noord

Branche & Bedrijf 1182

Aldi krijgt nieuwe vestiging Nijmegen-Noord

NIJMEGEN – Discounter Aldi heeft een vestigingspunt bemachtigd in het nieuwe winkelcentrum in Nijmegen-Noord. Eerder was al bekend dat Albert Heijn daar een supermarkt gaat exploiteren.

Nijmegen-Noord is het nieuwe stadsdeel van Nijmegen dat wordt gebouwd aan de andere kant van de rivier de Waal. Daar wordt het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong gebouwd. De Albert Heijn die daar komt, wordt straks geëxploiteerd door franchiser Hans Geveling. Hij verhuurt ook de ruimte die Aldi gaat bezetten.

Supermarkten open in 2021

Volgens dagblad De Gelderlander huurt Aldi 2200 vierkante meter aan winkeloppervlakte. Het centrum wordt in totaal 11.500 vierkante meter groot. In de wijk rondom het winkelcentrum worden 450 woningen gebouwd. De Aldi en de Albert Heijn openen naar verwachting in 2021 de deuren.

Provincierapport

Reageer op dit artikel