nieuws

Aldi Alkmaar overvallen

Branche & Bedrijf 1107

Aldi Alkmaar overvallen

ALKMAAR – Het filiaal van Aldi aan de Vincent van Goghlaan in Alkmaar is gisterochtend overvallen. De dader is voortvluchtig.

Rond 8.40 uur woensdagochtend werd een kassamedewerker van de discounter bedreigd door een man met een wapen. De overvaller deed een greep uit de kassa en is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Helikopter zoekt overvaller

De politie zocht direct met man en macht naar de dader. Er werd daarbij zelfs een politiehelikopter ingezet. De speurtocht bleef echter zonder succes, de overvaller werd niet gevonden. De politie vroeg via Burgernet aan het publiek om uit te kijken naar de dader. Het zou om een man in een zwart trainingspak gaan en met een groene muts. Een politiewoordvoerder sloot niet uit dat de man een handlanger had.

Niemand gewond

Bij de overval raakte niemand gewond. Het Aldi-filiaal bleef een deel van de dag gesloten.

 

Reageer op dit artikel