nieuws

AH maakt plaats voor Lidl in Nuenen

Branche & Bedrijf 3719

AH maakt plaats voor Lidl in Nuenen
Foto: Shutterstock

NUENEN – Albert Heijn vertrekt met één van zijn twee vestigingen uit het Brabantse Nuenen. Na een grote verbouwing van het winkelcentrum neemt Lidl de plaats van de marktleider over.

Dat meldt Brabants Dagblad. Het gaat om de Albert Heijn-vestiging in winkelcentrum Kernkwartier in Nuenen. volgens Jack Aldenhoven van projectontwikkelaar Ban Bouw is de ontwikkeling het gevolg van onderhandelingen tussen Albert Heijn en Lidl. Details kent hij niet, maar hij is er wel blij mee. ‘De Lidl is een publiekstrekker voor ons’, zo wordt hij geciteerd.

Jumbo zit in zelfde winkelcentrum

Daarmee blijven er twee supermarkten vertegenwoordigd in het winkelcentrum. In Kernkwartier is ook een Jumbo gevestigd. De Albert Heijn is volgens de database van Distrifood Dynamics 930 vierkante meter groot. Jumbo heeft een supermarkt die ruim tweehonderd vierkante meter groter is.

Albert Heijn houdt grootste winkel in Nuenen

Albert Heijn behoudt wel een supermarkt in Nuenen. Het gaat daarbij om een 1300 vierkante meter grote winkel in de Parkstraat.

Reageer op dit artikel