nieuws

AH, Jumbo en Plus in finale ZO2Z Award

Branche & Bedrijf 3201

AH, Jumbo en Plus in finale ZO2Z Award
De finalisten van de vorige verkiezing in beeld.

WOERDEN – Het Vakcentrum heeft vrijdag de drie finalisten die kans maken op de ZO²Z Award 2019-2020 bekendgemaakt.

Het gaat om Giel Smits (Plus Giel Smits in Culemborg), Gert en Mirjam Kuipers (Albert Heijn Kuipers, Franeker) en Froukje Sloot (Jumbo Froukje Sloot, Stadskanaal). Zij worden vrijdag bezocht door de jury die de uiteindelijke winnaar bepaalt. De ZO²Z Award is de prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland.

Finaledag en jury

De winnaar wordt 14 mei bekendgemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De jury die de winnaar aanwijst bestaat uit Marian Geluk (directeur Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie FNLI), Rene Roorda (algemeen directeur Centraal Bureau Levensmiddelenhandel CBL) en Harrie ten Have (voorzitter Vakcentrum).

Provinciewinnaars

Op 10 april werden de twaalf provinciewinnaars bekendgemaakt. Een onderzoeksbureau heeft vervolgens een gesprek gevoerd met de provinciewinnaars, waarna er door het bureau ook een analyse is gemaakt van de ondernemer, zijn stijl van ondernemen en de mate waarin dit terug te zien is op de winkelvloer.

Reageer op dit artikel