nieuws

McDonald’s start McDelivery in Delft en Rijswijk

Branche & Bedrijf 1347

McDonald’s start McDelivery in Delft en Rijswijk

AMSTERDAM – Vanaf vandaag introduceert McDonald’s McDelivery via UberEats in haar restaurants in Delft en Rijswijk. De uitbreiding van de service volgt op een succesvolle uitrol van McDelivery in Amsterdam/Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Groningen.

Dat maakt de organisatie bekend in een persuiting. De bezorging gaat via het platform Ubereats dat in de twee steden op dezelfde dag nog eens honderden maaltijden van lokale restaurants aanbiedt tussen 11:00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds. Sinds de lancering van McDelivery via Uber Eats in juli 2017 zijn er veel ervaringen opgedaan met het bestellen, bereiden en bezorgen.

20% meer bestellingen

Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland: ‘Sinds 15 augustus 2018 bieden we de mogelijkheid om bestellingen te betalen via iDEAL. Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20% is toegenomen’. Hij noemt als ambitie om McDelivery in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners. UberEats die het platform van McDelivery vormgeeft noemt noemt McDonald’s ‘een van de meest populaire restaurants in de UberEats-app’.

Binnen tien minuten na bereiding bezorgd

Om te bestellen downloadt de gebruiker de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

 

Reageer op dit artikel