nieuws

Recalls: Aldi-maaltijden en Jan Linders’ kaas

Branche & Bedrijf 1587

CULEMBORG – Aldi haalt per direct 3-vaks Hollandse kant- en klaarmaaltijden van 500 gram van alle houdbaarheidsdata uit de schappen. De maaltijden zijn vermoedelijk besmet met de Listeria-bacterie. Jan Linders waarschuwt voor plastic in zijn geraspte kaas.

Recalls: Aldi-maaltijden en Jan Linders’ kaas

Aldi roept in totaal zes verschillende 3-vaks maaltijden terug, alle van 500 gram voor €3,29 per stuk. Het gaat om de rundergehaktbal met bloemkool en aardappel, kipfilet Stroganoffsaus met sperziebonen en aardappel, runderlapje met stoofpeertjes en aardappelpuree, hamburger met sperziebonen en aardappel, cordon bleu met spinazie en aardappel en de runderhachee met rode kool en aardappelpuree.

De discounter verzoekt klanten dringend om het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Vooral voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem kan consumptie van de kant-en-klaarmaaltijden een gevaar vormen voor de gezondheid.

Jan Linders’ geraspte kaas

Ook supermarktketen Jan Linders heeft een veiligheidswaarschuwing afgegeven. De keten zegt dat zijn geraspte kaas, jong belegen 48+ 175 gram en houdbaar tot en met 26-06-2019, stukjes blauw plastic kan bevatten. Klanten kunnen het product terugbrengen naar de winkel.

Reageer op dit artikel