nieuws

Jumbo jaagt op overvaller Eindhoven

Branche & Bedrijf 1362

EINDHOVEN – Jumbo vraagt in een advertentie in een regionale krant om tips die kunnen leiden naar de dader(s) van drie overvallen in korte tijd op filialen in Eindhoven.

‘De veiligheid van onze medewerkers en klanten staat bij ons op 1!’, staat als kop boven de advertentie. In de advertentie, zie zaterdag ook op Facebook verscheen, vraagt Jumbo samen met de politie om hulp om zo de dader sneller te pakken te krijgen, zo meldt Omroep Brabant. ‘Heeft u iets gezien? Of heeft u tips die kunnen leiden naar deze gewelddadige overvaller? Met daarbij telefoonnummers van de politie en meldt misdaad anoniem.

Veiligheidsmaatregelen

Jumbo laat bovendien in de advertentie weten dat er zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen zijn genomen in en rondom de winkels. De keten zegt daarbij nauw samen te werken met de politie om zo de veiligheid van medewerkers en klanten te waarborgen. Zo sluit de vestiging aan het Belgiëplein, die eerder slachtoffer was van een overval, op vrijdag om 21.00 uur, een uur eerder dan voorheen. Bij het filiaal aan het Nederlandplein houdt een beveiliger een oogje in het zeil, aldus Omroep Brabant.

Drie overvallen

De Veghelse keten was in korte tijd drie keer het slachtoffer van een overval op een filiaal. Zo werd afgelopen dinsdag een filiaal in Woensel overvalleen. Een week eerder was het filiaal aan het Nederlandplein het doelwit en de zondag daarvoor het filiaal aan het Gerretsonplein. In alle gevallen was het vermoedelijk dezelfde dader, hij wordt omschreven als een ‘grote negroïde man met dreadlocks’.

 

Reageer op dit artikel