nieuws

Hoogvliet breidt bezorggebied verder uit

Branche & Bedrijf 1258

Hoogvliet breidt bezorggebied verder uit

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet rolt het marktgebied voor thuisbezorging verder uit.

Vanaf 4 maart bezorgt de supermarktketen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg. Als reden voor de verdere uitrol geeft Hoogvliet dat e-commerce een belangrijke plaats heeft binnen de strategie van het bedrijf. ‘De consument moet altijd bij Hoogvliet terecht kunnen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. De klant kan boodschappen doen zoals zij dat wenst: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen’, schrijft de keten in een persbericht.

10.000 producten op Hoogvliet.com

Hoogvliet bezorgt zes dagen per week thuis in verschillende tijdsblokken. Het online assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten en ruim 100 wekelijkse aanbiedingen, aldus Hoogvliet. Klanten bestellen via de website of in de app en betalen met iDeal. Hoogvliet begon op 27 oktober 2015 met het thuisbezorgen van boodschappen. De formule deed dat destijds in Amsterdam, wat buiten het marktgebied van Hoogvliet ligt.

Reageer op dit artikel