nieuws

Eindhoven: weer overval op Jumbo

Branche & Bedrijf 1301

Eindhoven: weer overval op Jumbo

EINDHOVEN – Voor de derde keer in iets meer dan een week is een vestiging van Jumbo in Eindhoven overvallen. Bij de overval raakte een beveiliger gewond aan zijn hoofd.

Dat meldt Eindhovens Dagblad. Het gaat om de winkel van Jumbo in winkelcentrum Woensel. De overval komt een week na die op de vestiging van Jumbo aan het Nederlandplein, terwijl twee dagen daarvoor de Jumbo aan het Gerretsonplein in Eindhoven het slachtoffer werd. De overvallen vormden de aanleiding voor een grootschalige politieactie eind vorige week. De politie vermoedt dat één dader verantwoordelijk is voor mogelijk in totaal zeven overvallen.

Signalement dader komt overeen

De overval op de Jumbo in Woensel werd gepleegd door een negroïde man van midden twintig die het personeel bedreigde met een vuurwapen. Het signalement komt overeen met dat van eerdere overvallen in Eindhoven-Noord. De man ging er na de overval op de fiets vandoor met onbekende buit in een plastic tas. De beveiliger die gewond raakte aan zijn hoofd is behandeld en nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Reageer op dit artikel