nieuws

Derde overval Coop Schiedam in drie maanden

Branche & Bedrijf 2009

Derde overval Coop Schiedam in drie maanden

SCHIEDAM – De Coop aan de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam is voor de derde keer in drie maanden tijd overvallen.

Woensdagochtend was het weer raak, schrijft lokale nieuwssite Schie.nu. Het gaat om twee daders die om 9.20 uur de Coop-vestiging wilden plunderen. Het is nog onbekend of er iets is buitgemaakt.

Achtervolging door bedrijfsleider

De bedrijfsleider van de supermarkt is het tweetal achterna gerend, maar heeft ze niet kunnen overmeesteren. De daders zijn vervolgens op een zwarte scooter weggereden in de richting van het Sparta-station. Ze waren donker gekleed en ongeveer 1,60 lang en hadden een gele plastic tas bij zich. Eén droeg een korte blauwe jas en had een slank postuur.

Coop Schiedam vaker doelwit

In de laatste week van 2018 is de betreffende supermarkt twee keer overvallen. Ook een andere Coop-vestiging, de Coop Compact aan de Mesdaglaan, was eenmaal doelwit. Bij de overval van 31 december is een dader gepakt.

Reageer op dit artikel