nieuws

Max Verstappen weer op Jumbo Racedagen

Branche & Bedrijf 1801

Max Verstappen weer op Jumbo Racedagen
Foto: Jumbo

VEGHEL – Max Verstappen is ook dit jaar aanwezig bij de Jumbo Racedagen op circuit Zandvoort. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei vindt de vierde editie plaats van het race-evenement.

Volgens Jumbo bieden de Jumbo Racedagen de ‘ultieme Formule 1-beleving voor de hele familie: spannende Formule 1-demonstraties, diverse verrassende racewedstrijden en een uitgebreid aanbod aan entertainment en lekker eten en drinken.’ Klanten van Jumbo kunnen zoals gebruikelijk sparen voor gratis duintickets voor het autosportevenement. Overige kaarten zijn te koop.

110.000 bezoekers voor Jumbo Racedagen

Vorig jaar trokken de Jumbo Racedagen in totaal ruim 110.000 bezoekers naar het circuit in de duinen bij Zandvoort. Dit toeschouwersaantal is volgens Jumbo ieder jaar groeiende. Ook wordt het programma steeds verder uitgebreid. Zo werden er vorig jaar diverse nieuwe raceonderdelen voor het eerst gehouden: de Ladies GT Race, de Red Bull Caravanrace en de FIA WTCR World Touring Car Cup. Het programma van 2019 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

‘Doen het voor die grote glimlach’

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo, kijkt uit naar de vierde editie: ‘Samen met Max Verstappen, Circuit Zandvoort en Red Bull organiseren we alweer voor het vierde jaar op rij de Jumbo Racedagen. We werken er samen hard aan om de vorige drie edities van dit mooie evenement voor jong en oud te overtreffen. Ik ben er trots op dat het ons lukt om al die families die het evenement trekt, ieder jaar weer te verrassen met een nóg mooier programma. Ook dit jaar doen we het allemaal weer voor die grote glimlach op duizenden gezichten!’

Reageer op dit artikel