nieuws

Lidl herhaalt Vitamini-spaaractie

Branche & Bedrijf 46101

Lidl herhaalt Vitamini-spaaractie

HUIZEN – Net als vorig jaar kunnen Lidl-klanten in de eerste weken van 2019 sparen voor groenteknuffels.

Lidl heeft voor de nieuwe spaaractie andere pluche figuren beschikbaar. Na Bert Banaan en Annie Aardbei van 2018 is het nu mogelijk om te sparen voor onder andere Bibi Bij en Bobbie Bloemkool. De negen nieuwe knuffels zijn onderwerp van een tv-commercial.

VitaMini

Hier zijn ze dan: Bloemkool & The Gang! De VitaMini’s zijn weer terug. Ga jij ze ook sparen?

Geplaatst door Lidl Nederland op Maandag 31 december 2018

Bloemkool and the Gang

Op Twitter wordt wisselend gereageerd op ‘Bloemkool and the Gang’. Zo zijn er mensen die direct vrienden oproepen te helpen met sparen en vinden anderen dat Lidl nu al de slechtste reclame heeft van het jaar.

15 zegels voor een gratis Vitamini

De actie loopt tot en met eind februari. Per €10 krijgen consumenten een zegel en met 15 zegels hebben ze genoeg voor een gratis Vitamini. Volle spaarkaarten zijn tot en met 10 maart 2019 in leveren bij een Lidl-filiaal.

Reageer op dit artikel