nieuws

Coop Vandaag sluit deuren in Groningen

Branche & Bedrijf 3654

Coop Vandaag sluit deuren in Groningen
Foto: Jan-Willem Houweling

GRONINGEN – Het pand van Coop Vandaag in Groningen staat een halfjaar na opening van de supermarkt te huur.

Dat blijkt uit een bericht op Fundainbusiness.nl. Cushman & Wakefield zoekt naar een nieuwe partij die de winkelruimte aan de Oude Ebbingestraat in Groningen gaat onderhuren.

‘Mag een supermarkt worden’

‘De ruimte mag onderverhuurd worden als supermarkt maar tegelijk is een daghoreca-invulling hier mogelijk. Het voordeel is dat er nauwelijks meer geïnvesteerd hoeft te worden, omdat het al af is!’, aldus de pagina. Het gaat om de Coop Vandaag die april dit jaar opende, blijkt uit gegevens van Distrifood Dynamics. Drie winkelpanden werden volledig verbouwd tot één supermarkt van 660 vierkante meter.

Coop Vandaag Groningen

Coop Vandaag concurreert op deze Groningse locatie met Jumbo City, Albert Heijn en Aldi. Wat de reden is van de winkelsluiting, is momenteel onbekend. Eerder werd overigens ook duidelijk dat er een Coop Vandaag wordt geopend aan de Aweg in Groningen.

Lees ook: Coop Vandaag vestigt zich op Utrechts station

Reageer op dit artikel