nieuws

AH stopt met snelle bezorgservice Rappie

Branche & Bedrijf 4153

AH stopt met snelle bezorgservice Rappie

ROTTERDAM – Albert Heijn en Superbuddy stoppen per 1 december met de snelle bezorgservice Rappie. Het afgelopen jaar konden klanten in delen van Rotterdam de service gebruiken.

Klanten in het pilotgebied konden tijdens de proef binnen twee uur boodschappen laten bezorgen. Zowel Superbuddy als Albert Heijn kijken met tevredenheid terug op het afgelopen jaar en gebruiken de opgedane ervaring om de eigen dienstverlening verder te ontwikkelen.

Superbuddy: veel geleerd van Rappie

Laurens van Geffen, ceo van Superbuddy: ‘We hebben niet alleen veel klanten blij gemaakt met onze supersnelle, persoonlijke en vertrouwde bezorging, we hebben ook veel geleerd van de samenwerking met een grote retailer. Met die ervaring gaan wij verder met het verbreden van ons online bezorgplatform.’

‘Ervaringen meenemen in ontwikkeling diensten’

Albert Heijn innoveert continu om gemak en keuze te bieden bij het boodschappen doen. Eva Mathlener, hoofd concept&design bij Albert Heijn: ‘We testen bij Albert Heijn veel nieuwe concepten om te kijken wat onze klanten ervan vinden. Samen met Superbuddy hebben we het afgelopen jaar gezien dat instant delivery veel kansen biedt. De ervaringen van de proef nemen we mee in de verdere ontwikkeling van onze online diensten’.

Rappie-klanten kunnen bij Superbuddy bestellen

Met het beëindigen van de proef houdt de bezorgservice Rappie op te bestaan. Klanten van Rappie kunnen vanaf 1 december hun boodschappen bestellen bij Superbuddy, die vanaf dat moment ook boodschappen doet bij andere winkels in Rotterdam, of op ah.nl.

Reageer op dit artikel