nieuws

Aanhoudingen na gewapende overval Poiesz

Branche & Bedrijf 1011

Aanhoudingen na gewapende overval Poiesz
Foto: Shutterstock

LEEUWARDEN – Donderdagavond zijn drie mannen aangehouden na een gewapende overval op de Poiesz-supermarkt aan de Oostersingel in Leeuwarden.

De drie mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de gewapende overval. Om de verdachten op te sporen, zette de Leeuwarder politie direct na het voorval een groot gebied af en stelde het sporen veilig. Ook werd een politieheli ingezet en er kwam een speciaal arrestatieteam ter plaatse, meldt 112leeuwarden.nl.

Poiesz Oostersingel overvallen

Twee gewapende mannen met bivakmuts kwamen donderdag rond 21.00 uur de Poiesz aan de Oostersingel binnen. Met hun buit, waarvan een deel tijdens de vlucht is verloren, renden ze weg richting de Jumbo aan het Hoeksterend. Na de aanhouding werd een deel van de politie-afzetting opgeheven. Op een aantal locaties bleef de afzetting van kracht vanwege sporenonderzoek.

Bij de supermarkt kwam ook een ambulance ter plaatse, maar voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Lees ook: Jumbo-caissière verwondt overvaller met la

Reageer op dit artikel