nieuws

Vomar vervangt Deen op Westwijkplein

Branche & Bedrijf 2236

AMSTELVEEN – De Deen-vestiging op het Westwijkplein in Amstelveen wordt vervangen door Vomar.

Vomar vervangt Deen op Westwijkplein

Per 1 november stopt Deen op het Westwijkplein en neemt Vomar de exploitatie over. Een woordvoerder van Vomar zegt tegen een Amstelveense nieuwssite dat de winkel in twee weken wordt omgebouwd. Vanaf zaterdag 17 november om 08.00 uur is het publiek welkom in de nieuwe supermarkt.

Eerste Amstelveense Vomar

Het gaat om de eerste Vomar in Amstelveen, blijkt uit gegevens van Distrifood Dynamics. Deen heeft nog een Amstelveense vestiging aan de Bankrashof.

Derde formule in twee jaar tijd

Deen nam het pand op het Westwijkplein in december 2016 in gebruik. Het pand was daarvoor in handen van Albert Heijn. De blauwe formule verhuisde naar de nieuwbouw op hetzelfde plein en is dus nog steeds te vinden ‘in de Westwijk’.

Lees ook: AH Amstelveen in lichterlaaie na ramkraak 

Reageer op dit artikel