nieuws

Picnic, Lidl en Action winnen retail-prijzen

Branche & Bedrijf 2435

Picnic, Lidl en Action winnen retail-prijzen

SANTPOORT – Websuper Picnic heeft het beste retail-managementteam van Nederland. Action is uitgeroepen tot ‘ABN Amro Retailer of the Year’.

Ook Lidl was vertegenwoordigd op het podium in de persoon van Erwin Bziuk. Hij kreeg de titel ‘beste retail executive 2018-2019’. Bziuk werd verkozen boven onder meer Pieter Zwart van Coolblue en Wilma Veldman van Zeeman.

Picnic heeft beste managementteam

Het managementteam van Picnic ontving de award donderdagavond voor het beste team binnen de retail, op basis van 1200 beoordelingen van vakgenoten. Andere kanshebbers waren Decathlon, La Place, Lush en Scotch & Soda.

Action is overall winnaar

Overall winnaar is Action. Ook publieksprijs en eretitel ‘Beste winkelketen’ is voor deze retailer. In de afgelopen maanden mochten consumenten hun mening geven over hun favoriete retailers. In totaal waren 52 retailers genomineerd. De ABN Amro-awards zijn donderdagavond tijdens een gala op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort uitgereikt. Tijdens de avond zijn de laatste stemmen uitgebracht voor het managementteam en de beste executive. ‘Retailer of the Year’ Action was daar niet meer van afhankelijk.

Lees ook: DvdS in teken van vers, derving en local marketing

Reageer op dit artikel