nieuws

Max Verstappen-store bij Foodmarkt Groningen

Branche & Bedrijf 4038

Max Verstappen-store bij Foodmarkt Groningen
Foto: Jumbo

GRONINGEN – Jumbo Foodmarkt Groningen gaat woensdag open. Nieuw element in de winkel is een gedeelte dat flexibel ingevuld kan worden. Bij de opening is er een Max Verstappen Pop-up Store.

In samenwerking met partner Red Bull is er in de winkel onder meer Max Verstappen-merchandising te koop. Ook staat er een echte Formule 1-auto, en is het mogelijk om te racen in een F1-simulator. Voor Jumbo en het energiedrankjesmerk is het niet de eerste samenwerking: eerder al vonden ze elkaar bij de organisatie van de Jumbo Racedagen en de spaaracties voor Max Verstappen-raceauto’s.

Max Verstappen zelf naar Groningen?

Overigens gaan er steeds sterkere geruchten dat de populaire coureur, dit weekend nog tweede bij de GP van Singapore, zelf ook aanwezig is bij de opening van Jumbo’s nieuwste Foodmarkt.

Winkel van Anrico Maat en Paul Papo

De winkel wordt gerund door ondernemers Anrico Maat en Paul Papo, die op dezelfde locatie in het FC Groningen-stadion al sinds 2006 een grote Jumbo hadden. In mei dit jaar onthulde Maat dat de winkel na een verbouwing als Jumbo Foodmarkt zou openen. Het is de eerste Foodmarkt die wordt aangestuurd door ondernemers. ‘Jumbo Euroborg is toe aan een opknapbeurt en tegelijkertijd zien we een mooie doorontwikkeling van de Foodmarkt’, aldus Maat destijds.

Meer ondernemers volgen

Jumbo-cfo Ton van Veen zei eerder dit jaar al niet uit te sluiten dat op den duur meer ondernemers het voorbeeld van Maat en Papo zullen volgen. ‘We zien dat het concept de aandacht heeft van Jumbo-ondernemers, maar ook van vrije ondernemers die naar Jumbo willen overstappen.’ Eerder werd bekend dat Edward Koornneef een Foodmarkt in Naaldwijk wil openen. De opening van die winkel staat voor 2020 op het programma.

Zie ook: Euroborg wordt Jumbo Foodmarkt

Reageer op dit artikel