nieuws

Max Verstappen komt naar Jumbo Foodmarkt

Branche & Bedrijf 1564

GRONINGEN – F1-coureur Max Verstappen brengt vanmiddag een flitsbezoek aan de Jumbo Foodmarkt in Groningen.

Max Verstappen komt naar Jumbo Foodmarkt
Foto: EPA

Dat meldt Jumbo op zijn Twitter-account. Geruchten over het bezoek van de Limburgse raceheld deden al langer de ronde, maar zijn nu door Jumbo bevestigd. In de nieuwe Foodmarkt is ruimte voor pop-upstores. De eerste vier weken wordt deze ruimte ingenomen door een Max Verstappen-fanshop, die in samenwerking met Red Bull, Max Verstappen en een merchandiseleverancier uit Swalmen is opgezet. Verstappen wordt vanmiddag om 13.30 uur verwacht in Groningen. De vijfde Jumbo Foodmarkt opende vanmorgen om negen uur de deuren. Het betreft de eerste vestiging van de formule die wordt geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

Echte Formule 1-auto in de winkel

De pop-upstores zijn een nieuw element in de winkel, dat in samenwerking met partners steeds weer anders wordt opgezet. De komende vier weken is er in de winkel onder meer Max Verstappen-merchandising te koop. Ook staat er een echte Formule 1-auto, en is het mogelijk om te racen in een F1-simulator. Voor Jumbo en het energiedrankjesmerk is het niet de eerste samenwerking: eerder al vonden ze elkaar bij de organisatie van de Jumbo Racedagen en de spaaracties voor Max Verstappen-raceauto’s.

Lees ook: Video: sneak preview van Jumbo Euroborg

Reageer op dit artikel