nieuws

Jumbo-ondernemers openen restaurants in Weert

Branche & Bedrijf 4488

Jumbo-ondernemers openen restaurants in Weert
René Puts en Ralf Jansen, Jumbo-ondernemers in Stramproy.

WEERT – Jumbo-ondernemers René Puts en Ralf Jansen openen komend jaar twee restaurants in Weert.

Het gaat om een vestiging van de franchiseketen Proeflokaal Bregje, een formule die ontwikkeld is door de oprichters van restaurantketen La Cubanita. Later in het jaar zullen de ondernemers ook een vestiging van die formule openen.

‘Bregje past perfect bij ons’

Ralf Jansen: ‘We kijken altijd naar kansen in de markt en naar mooie formules. Vanuit onze filosofie past Proeflokaal Bregje perfect bij ons. Het restaurant kent namelijk een vaste maar scherpe prijs voor een driegangenmenu.’ In september gaan de verbouwingswerkzaamheden starten en in januari moeten de deuren open kunnen. Proeflokaal Bregje zal aan de Oelemarkt 11 gevestigd gaan worden, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben.

Ook vestiging van La Cubanita

Jansen en Puts zien voor beide formules veel mogelijkheden in Weert. ‘We zien dat nachthoreca steeds meer afneemt en eetgelegenheden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is steeds meer in populariteit toenemen. Wij denken met Proeflokaal Bregje daar al een goede invulling aan te geven en zullen daarom later in 2019 ook de deuren van La Cubanita openen. Ook die formule sluit aan bij dezelfde doelstellingen en past uitstekend in Weert.’

Jumbo en zeven Subways

Jansen en Puts exploiteren al samen een Jumbo in Stramproy. Deze winkel, voorheen een C1000, was aanvankelijk van René Puts alleen. Nadat Jansen al geruime tijd bedrijfsleider was geweest in de supermarkt, kocht hij zich een paar jaar geleden in als mede-eigenaar. Recent werd bekend dat Jumbo Stramproy een van de kanshebbers is op de Local Marketing Award. Het duo heeft naast hun Jumbo ook zeven vestigingen van Subway in het zuiden van het land.

Zie ook: Jumbo Stramproy heult met de Rode Duivels

Reageer op dit artikel